RUOKA & JUOMA

ALUEELLA

Tapahtuma-alueelta löytyy festarievästä moneen makuun. Saatavilla on puuhiiligrillissä valmistettuja burgereita, wingsejä, pyttipannua, dipattavia kasvisnugetteja ja hot dogeja. Lisäksi kahvilavaunusta on saatavilla täytettyjä sämpylöitä, pullaa ja muffinseja.

Juomaravintolat kostuttavat janoisen festarikansan kurkkuja mm. oluella, siiderillä, lonkerolla ja viinillä sekä alkoholittomilla virvokkeilla. Alueella on myös A-oikeudet. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta, varaathan mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen.

Myös Lähi ABC kontti palvelee kaikkien tapahtumien ajan. Kontista löytyy erilaisia herkuttelutuotteita sekä alkoholittomia juomia.

KAUPUNGISSA

Kävelymatkan päässä festivaalialueelta on suuri määrä ravintoloita, pubeja, kahviloita ja yökerhoja, joissa etkot ja jatkot ovat parhaimmillaan! Keskimaan kaikki ravintolat ja S-Etukortilla saatavat edut ruuista ja juomista löydät osoitteesta raflaamo.fi.

JATKOT

Kemujen virallisena jatkopaikkana toimii Freetime

Freetime on rento rock-henkinen yökerho keskellä Jyväskylää.

Timessä koet kovimmat livevedot, oudoimmat DJ-tapahtumat, kidutat ystäviäsi karaokella sekä nöyryytät heitä biliksessä, lauta- ja korttipeleissä.  Auki vuoden jokaisena päivänä – aina tappiin asti!

Timeen on helppo tulla yksin tai isommalla poppoolla. Jos kaiuttimista paukkuva rockmusiikki ei miellytä, niin voit mennä vetämään ihan oman setin karaokepuolella.

VIP-MENU

VIP-ruokailu on tarjolla molempina iltoina klo 16-19. Ruokailuun pääset ennen porttien aukeamista pääsisäänkäynnin kautta (Solo Sokos Hotel Paviljongin edustalta).

MENU

Hiiliperuna-savulohisalaattia ja hernepestoa   L,G

Pieniä pekoni-sipulipiiraita
Romainesalaattia, sinihomejuustoa ja savustettua omenaa   L,G
Pikkelöityjä kasviksia ja härkäpapua   L,G
Paahdetulla sokerilla marinoituja pikkusipuleita L,G
Paviljongin leipää L ja kirnuvoita G

Ylikypsää savubarbequehärkää  L,G
Suolapaahdettua perunaa ja satokasviksia L,G
Soija-voikastiketta   L,G

Porkkanaleivos ja kinuskia VL
Kahvi, tee

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin

Sunset Park 25.8.2017
Kemut - Keskimaan musiikkijuhlat - 25.–27.8.2017
Osuuskauppa Keskimaa