KEMUJEN ESIINTYJÄT

Tarkemmat esiintymisajat ja ohjelma. Katso Sunset Parkin esiintyjät osoitteesta sunsetpark.fi

ROCK KEMUT

Juha Tapio / Kemut 2017

JUHA TAPIO

Eri ikäistä yleisöä laajasti puhutteleva laulaja, sanoittaja, säveltäjä ja kitaristi on uransa aikana tuottanut huiman määrän hittibiisejä, mm. Sinun vuorosi loistaa; En mitään, en ketään; Minä olen, sinä olet; Kaksi puuta; Kelpaat kelle vaan; Ohikiitävää sekä Mitä silmät ei nää.  Viime vuonna soitetuin kotimainen kappale suomalaisilla radiokanavilla oli Juha Tapion Jotain niin oikeaa.

Kemut on viimeisiä tilaisuuksia nähdä kultaa ja platinaa useilla albumeilla myynyt Juha Tapio livenä tänä vuonna. Hän on ilmoittanut valmistautuvansa juhlavuoteen ja esiintyvänsä syksyn aikana ainoastaan kerran marraskuussa loppuunmyydyllä Metro Areenalla.

Juha Tapio Rock Kemujen päälavalla la 26.8.2017 klo 19.00-20.00

juhatapio.com

4ruusua_by_ville_juurikkala_1024

NELJÄ RUUSUA

Vuonna 1985 Neljä Ruusua nimen saanut yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin. Energinen lavaesiintyminen ja valtava määrä hittejä ovat yhtyeen tavaramerkki, joiden ansiosta yhtyettä kutsutaan suomalaisen pop-musiikin ikoniksi. Neljä Ruusua vetäytyi vuonna 2006 pitkälle tauolle, mutta on viime vuosina jälleen aktivoitunut ja julkaissut uutta musiikkia. Yhtye tunnetaan mm. kappaleistaan Juppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Matka on syvä, Hunningolla, Luotsivene, Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran.

Neljä Ruusua Rock Kemujen päälavalla la 26.8.2017 klo 20.30-21.30

http://www.neljaruusua.fi/

ohjelma_yo

Vuonna 1981 perustettu YÖ on yhtye, joka ei jätä ketään kylmäksi. Yön musiikki on koskettanut vahvasti suomalaista sielunmaisemaa ja siitä osoituksena on viime vuosina nähty toinen toistaan isompia areenoita loppuunmyytynä. YÖ:n pitkään historiaan mahtuu myös useita jäsenvaihdoksia, jotka ovat aina nousseet valtakunnan puheenaiheiksi. Olli Lindholmin johtama YÖ nähdäänkin Kemuilla nyt vuoden alussa uudistuneella kokoonpanollaan.

Yö Rock Kemujen päälavalla la 26.8.2017 klo 23.30-00.45

www.likaisetlegendat.com

ohjelma_poets

POETS OF THE FALL

Vuonna 2003 perustettu Poets Of The Fall on omaleimainen musiikillinen sekoitus pop-, rock-, metal- ja industrialsoundeja. Yhtye on myynyt Suomessa yli 100 000 levyä ja sillä on hallussaan neljä kultalevyä ja kaksi platinalevyä. Poets Of The Fall on ottanut kansainväliset keikkalavat menestyksellä haltuunsa viime vuosien aikana. Bändi on kiertänyt mm. Ruotsissa, USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Eestissä, Liettuassa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä ja Intiassa. Vuoden 2016 syksyllä yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa Clearview.

Poets of the fall Rock Kemujen päälavalla la 26.8.2017 klo 22.00-23.00

www.poetsofthefall.com

Irina - Kemut 2017

IRINA

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Uransa aikana yli 700 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Irina nähdään myös kevään Vain elämää –kaudella, joka kuvattiin tammikuussa Espanjassa.

Irina julkaisi seitsemännen albuminsa ”SEITSEMÄN” huhtikuussa 2017.

Irina nousi laajemman yleisön suosioon vuonna 2002 hänen laulaessa Toni Wirtasen Juulian totuudet-sarjaan säveltämän samannimisen tunnuskappaleen. Yhteistyö jatkui 2004 julkaistulla Vahva-albumilla, joka myi platinaa, toi Irinalle Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas-Emma-patsaat.

Irina Rock Kemujen päälavalla la 26.8.2017 klo 17.30-18.30

https://www.sonymusic.fi/artist/irina/

Popkone

POPKONE

Popkone on coverbändi joka soittaa korkeaoktaanista Rock`n rollia unohtamatta myöskään popmusiikin komeimpia helmiä! Pitkin Suomea kiertävän trion ohjelmisto kattaa musiikkia kuudelta eri vuosikymmeneltä reggaesta Elvikseen! Jos tämä numero ei saa sinua tanssimaan, saat mahasi takaisin!

Popkone Rock Kemujen Satamalavalla la 26.8.2017 klo 18.30-19.15 ja 20.00-20.45

popkone.com/

MRC

MR C

Mr C:n ideana on alusta asti ollut soittaa maailman parhaita kappaleita niin kuin ne olisivat omia. Satojen biisien ohjelmistosta löytyy Frank Sinatra, Beatles, Sting/Police, Queen, Offspring, Madonna, kotimaisia ja kansainvälisiä ikivihreitä sekä päivän hittejä. Konsepti on toiminut ja bändi keik­kailee yhä jatkuvasti. Orkesterin solisitit ovat tulleet tunnetuiksi mm. Voice of Finland ja UMK -laulukilpailuista sekä Queen-musikaalista The Show Must Go On. Kokoonpano. Kokoonpano: Kimmo Härmä – laulu, Pekka Rautio – Kitara, Janne Antikainen – basso, Teijo Jämsä /Sampo Haapaniemi– rummut

Mr C Rock Kemujen Satamalavalla la 26.8.2017 klo 21.30-22.15 ja 23.00-23.45

www.mrc.fi

PÄIVÄ KEMUT

Seinäjoen Tangomarkkinat
Social hosted video URL is empty.

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT

Jyväskylän Lutakonaukion 25.-27.8. valtaava Kemut-festivaali on sopinut yhteistyöstä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa. Vasta valitut Tangokuninkaalliset konsertoivat ilmaistapahtumassa Päivä Kemuilla.

Kuninkaallisten lisäksi Päivä Kemujen tansseissa lavalle nousee Tanssiorkestereiden SM-kilpailun SMORK:n voittaja, Tanssiorkesteri Kaiho. Tankokuninkaalliset ja orkesteri esiintyvät eri kokoonpanoissa kello 11-15.

www.tangomarkkinat.fi/

Tangokuningatar 2017 – Aino Niemi
Social hosted video URL is empty.

TANGOKUNINGATAR 2017 – AINO NIEMI

Kouvolasta kotoisin oleva Aino Niemi valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningattareksi 2017.

Tangokuningatar Finaalissa ensikertalainen, Aino Niemi lauloi tangot ”Soi maininki hiljainen”, ”Rannalla” sekä uuden Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailun voittokappaleen ”Elämälle”. Tuomaristo kuvaili uutta kuningatarta mm. seuraavasti; kasteenraikas, sydämeenkäyvä, sielukas, herkkä, hurmaava, runollinen ja keskittynyt.

Määrätietoiseksi itseään kuvaava Aino harrastaa metsästystä ja kirkkovenesoutua. Aino tunnustaa pitävänsä kotimaisesta musiikista ja nauttii tangon laulamisesta.

– Kunnioitan tangon tarinaa, ja haluan välittää sen kuulijalle. Olen nuori, mutta tulkitsen. Olen nöyrä ihminen, jota on helppo lähestyä. Pyrin tekemään aina parhaani ja ottamaan opikseni.

Motto: Vain päivän tahdon kerrallaan!

Aino Niemi Päivä Kemuilla la 26.8.2017 klo 13.00-13.45

http://www.gramofoni.fi/tangokuningatar-2017-aino-niemi/

Tangokuningas 2017 – Teijo Lindström
Social hosted video URL is empty.

TANGOKUNINGAS 2017 – TEIJO LINDSTRÖM

Seinäjoen Tangomarkkinoilla valittiin Tangokuninkaaksi 2017 Teijo Lindström.

Teijo Lindström lauloi Tangokuningas Finaalissa kappaleet ”Kotkan ruusu”, ”Taivas salamoi” sekä ”Satumaa”.

Kun Teijolta kysytään harrastuksista, mies vastaa: musiikki, musiikki ja musiikki.
Kun superfinaalivaihessa tuomarit kuvailevat kilpailijoita kolmella sanalla,
Esa Nieminen kuvaa Teijoa sanoin: se ääni, se ääni ja se ääni.
Tähän voisi jatkaa helposti jatkaa; ja nyt mies on kuningas, kuningas ja kuningas!

Teijo on keikkaillut ja konsertoinut koko ikänsä. Mies johtaa 140 naislaulajan showkuoro Buffoa.

Lindström kuvaa; Tässä maailmassa minun tehtäväni on tuoda laulullani iloa ihmisille. En pelkää lähteä toteuttamaan suuruuden hulluja ideoita. Minussa on aina kytenyt tango ja vahva palo siihen!

Teijo Lindström Päivä Kemuilla la 26.8.2017 klo 14.00-14.45

http://www.gramofoni.fi/tangokuningas-2017-teijo-lindstrom/

Tanssiorkesteri Kaiho

SMORK 2017 VOITTAJA – TANSSIORKESTERI KAIHO

Tanssiorkesteri Kaiho on neljän nuoren soittajan orkesteri, joka soittaa tanssimusiikkia nuorekkaalla otteella, mutta ”vanhoja” perinteitä kunnioittaen. Tanssiorkesteri Kaihon ohjelmisto koostuu ikivihreistä tanssiklassikoista uudempiin tuttavuuksiin.

– ”Vaikka tunnelma olisi välillä kaihoisa, lupaamme, että tanssikansa lähtee keikaltamme hymyssä suin!”

Seinäjoen Tangomarkkinoilla Kaihon jäsen Tuomas Salminen oli mukana Tangokuningas 2017 -finaalissa ja samassa festivaalitapahtumassa Kaiho valittiin Tanssiorkestereiden SM – SMORK 2017 -kilpailun voittajaksi. SMORK-voiton myötä Kaihosta tuli tangokuninkaallisten 2017 orkesteri.

Tanssiorkesteri Kaiho Päivä Kemuilla la 26.8.2017 klo 12.00-12.45

http://www.gramofoni.fi/tanssiorkesteri-kaiho/

PERHE KEMUT

ohjelma_diandra
Social hosted video URL is empty.

DIANDRA

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandran toinen albumi Dynamiittii julkaistiin 24.10.2014. Albumin ensimmäiset sinkkulohkaisut ”Paha poika” ja ”Onni on” ovat heti julkaisusta lähtien soineet ahkerasti radioiden soittolistoilla.

Diandra on tullut yleisölle tutuksi myös Tähdet, tähdet -sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten sekä kahden oman albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös muun muassa Mikael Gabrielin kanssa ”Päästä mut pois” –sinkulla, Uniikin ”Niin hyvä on” -kappaleella ja Cheekin kanssa ”Fiiliksissä”-sinkulla. Tuorein yhteistyö toteutettiin Mikael Gabrielin kanssa, 6.3.2015 julkaistulla ”Viimeisen kerran”-sinkulla, joka nousi heti yhdeksi Spotifyn kuunnelluimmista kappaleista.

Diandra Perhe Kemujen päälavalla su 27.8.2017 klo 13.30-14.30

www.diandra.fi

Tuomo Rannankari ja Hiekkakakkuorkesteri
Social hosted video URL is empty.

TUOMO RANNANKARI JA HIEKKAKAKKUORKESTERI

TV:n lastenohjelmista tuttu juontaja TUOMO RANNANKARI esiintyy Kemujen lastenkonsertissa tapahtumaa varten kasatun viisimiehisen HIEKKAKAKKUORKESTERIN  säestyksellä.  Lutakonaukion konsertissa kuullaan Tuomon TV:stä tuttuja tavattoman hyvätapaisia lastenlauluja sekä julkaistaan ihan uusi Tuomon lauluja sisältävä CD.

Tuomo Rannankari & Hiekkakakkuorkesteri Perhe Kemujen päälavalla su 27.8.2017 klo 11.00-12.00

rannankari.fi

kuva: Jiri Halttunen, kuvankäsittely Marjo Vihavainen
Social hosted video URL is empty.

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERI

Perhe Kemuissa vierailevat myös Jyväskylän kaupunginteatterin koukuttavan koko perheen musikaalin tähdet Peter Pan ja Kapteeni Koukku.

Jyväskylän kaupunginteatteri Perhe Kemujen päälavalla su 27.8.2017 klo 12.00-12.30

jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Sunset Park 25.8.2017
Kemut - Keskimaan musiikkijuhlat - 25.–27.8.2017
Osuuskauppa Keskimaa