INFO

Aikataulut ja esiintymisajat

Tapahtuma-alueen aukioloajat:
Sunset Park 17–01.30
Päivä Kemut 11–15
Rock Kemut 17–01.30
Perhe Kemut 10–15

Esiintyjät ja esiintymisajat löydät Ohjelma-sivulta.

Ensiapu

Tapahtumapaikalla on kaksi ensiapupistettä.

Jätteiden kierrätys

Alueella on useita kierrätyspisteitä. Huolehdithan kaikki omat roskasi, ruoantähteet, mukit ja lautaset jäteastioihin.

Henkilöllisyystodistus

Anniskelualueella hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat passi, kuvallinen henkilökortti ja ajokortti. Kuvallinen kelakortti ei käy.

Ikäraja

Perjantain Sunset Parkiin pääsevät kaikki, mutta alle 16-vuotiaat vain täysi-ikäisen valvonnassa ja vastuulla. Alaikäisille on oma alue, josta ei ole pääsyä anniskelualueelle. Ikä tarkistetaan virallisesta henkilökortista.
Lauantain Rock Kemujen ikäraja on K18. Ikä tarkistetaan virallisesta henkilökortista.
Lauantain Päivä Kemuihin ja sunnuntaipäivän Perhe Kemuihin on vapaa pääsy kaiken ikäisille.

VIP-alueelle ikäraja on sekä perjantai-että lauantai-iltoina 18 vuotta.

Infopiste alueella

Alueella on infopiste, jossa sinua autetaan mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Kartta

Aluekartta löytyy tämän osion alapuolelta.

Korvatulpat

Korvatulppia voit ostaa infopisteestä.

Lapset

Perjantain Sunset Parkiin pääsevät kaikki, mutta alle 16-vuotiaat vain täysi-ikäisen valvonnassa ja vastuulla. Alaikäisille on oma alue, josta ei ole pääsyä anniskelualueelle. Ikä tarkistetaan virallisesta henkilökortista.

Lauantain Rock Kemujen ikäraja on K18.

Lauantain Päivä Kemuihin ja sunnuntaipäivän Perhe Kemuihin on vapaa pääsy.

Liikennejärjestelyt

1. Uno Savolan katu

Uno Savolankatu on suljettu autoliikenteeltä to 24.8.- su 25.8.2017. Kevyen liikenteen kulku on suljettu pe 25.8. klo 16.00 -08.00 ja la 26.8. klo 16.00-08.00. Uno Savolan kadun alkuun toimitetaan liikenneopasteet. Liikenteen ohjaajat ovat paikalla pe klo 15-01.30 ja la klo 16-01.30.

2. Kevyt liikenne Matkakeskuksen sillan kautta

Pe 25.8 klo 16.00-la 08.00 ja la 26.8. klo 16.00-su 08.00 Matkakeskuksen sillalta Lutakonaukion kevyen liikenteen väyliä pitkin ja Konttoriaukion kautta Schaumannin puistotielle.

3. Taksiliikenne

Taksiliikennettä varten taksitolppa perustetaan Innova 1 eteen, jolloin taksiliikenne voidaan ajaa ilman autojen kääntämistä. Toinen taksitolppa palvelee satamassa. Asiasta sovittu Jyväskylän Aluetaksin kanssa.

4. Yleisöpysäköinti

Yleisöllä on käytössään normaali kaupunkipysäköinti.

5. Huoltopysäköinti

 Tapahtuman huoltopysäköinti sijoitetaan Schaumannin puistotien vieressä olevalle Messujen tontille. 6. Muuta Uno Savolan kadulle perustetaan hidasteena toimiva ajoeste estämään raskaan ajoneuvon syöksyminen kovalla vauhdilla yleisön joukkoon.

Liput

Kemujen liput myy Ticketmaster.

Jos ostat lipun Prismasta tai muusta Ticketmasterin yhteistyökumppanin myyntipisteestä, lisätään lipun hintaan käsittely/palvelumaksu (3€).

Jos ostat lipun netistä, niin käsittely/palvelumaksun lisäksi hintaan lisätään toimitusmaksu seuraavasti:

1€ eticket
10,00€ postitus
11,95€ postitus ja lahjakuori

Lisätietoa lipuista löydät täältä.

Löytötavarat

Kadotitko jotain – infopiste palvelee. Toimitathan löytämäsi toiselle kuuluvat tavarat infopisteeseen.

Narikka

Molempien sisäänkäyntien luona on narikka, joihin voit jättää säilöön ylimääräiset kantamuksesi. Narikka aukeaa festivaalialueen porttien auetessa illalla klo 17 ja sulkeutuu klo 02. Narikkamaksu on 3€, käyntimaksu 1€.

Pankkikortit ja maksuvälineet

Alueella käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käteisellä maksat aina nopeammin kuin kortilla eli mukaan kannattaa varata rahaa. Lähi ABC Kontissa maksat myös S-Business -kortilla, S-Cardin ateriaeduilla ja lounasseteleillä. Kontista voit myös nostaa käteistä rahaa S-Etukortilla.

Poistuminen alueelta

Sunset Parkin ja Rock Kemujen aikana lipulla pääsee sisään vain kerran. Alueelta poistuttua tulee ostaa uusi lippu uudelleen sisäänpääsemiseksi.

VIP-passilla pääset poistumaan ja palaamaan alueelle uudelleen niin usein kuin haluat. VIP-lippu vaihdetaan VIP-passiin ja rannekkeeseen ensimmäisen sisääntulon yhteydessä. Sekä VIP-passi että ehjä ranneke vaaditaan uudelleen sisäänpääsyyn. VIP-passilaisille on alueelle oma sisäänkäynti kulkemista nopeuttamaan.

Pullot

Jätäthän suosiolla kaikki pullot, purkit ja tölkit kotiin, koska niiden tuominen alueelle on kielletty. Viimeistään sisääntulon yhteydessä ne kerätään pois ja hävitetään.

Pysäköinti

Tapahtuma-aikana pysäköinti on maksullista alueen pysäköintitaloissa (P-Paviljoki 1 ja 2) ja P-alueella. Pysäköintitaloista ja -alueesta vastaa Jyväs-Parkki Oy. Pysäköinnin voi maksaa suoraan P-talojen ja pysäköintialueen automaatteihin.
Lisätietoa pysäköintialueista:

http://www.jyvasparkki.fi/p-paviljonki-ii.php

http://www.jyvasparkki.fi/p-paviljonki-i.php

Myös kaikki kaupungin keskustan pysäköintihallit ovat kävelymatkan päässä festivaalialueesta.

Pyörätuolilla liikkuminen

Alueella ei ole korkeuseroja, joten se on helppokulkuinen pyörätuolilla liikkuvalle. Saattaja pääsee pyörätuolilla kulkevan kanssa samalla lipulla sisään. Inva-WC käytettävissä.

Pyörätuolikatsomo rajataan lavan eteen, katsomo ei ole korotettu

Sade

Sateen sattuessa kannattaa varautua sadetakilla ja vaikka saappailla. Sateenvarjot ovat turvallisuusriski, joten niitä ei saa tuoda alueelle.

Kertakäyttösadetakkeja voit ostaa infopisteestä.

Some

Kemuihin voit tutustua Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Ethän esittele lippusi kuvaa ja viivakoodia netissä tai somessa. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen ja kuvasta voi olla mahdollista kaapata lipputiedot.

Kemujen ja Sunset Parkin viralliset hashtagit ovat #kemutjkl ja #spark17, käytä niitä!

Taksi

Lähin taksitolppa on Lutakonaukiolla Innova 1:n edessä. Paikan päällä on opasteet. Myös tunnelin päästä rautatieasemalta löytyy taksitolppa.

Tapahtuma-alue

Alue sijaitsee Jyväskylässä Lutakonaukiolla aivan Jyväskylän Paviljongin kupeessa. Jyväskylän ydinkeskustasta Lutakon erottavat rautatie ja Rantaväylä (valtatiet 9 ja 23 sekä E63-tie). Lutakon alueella sijaitsee myös Jyväskylän Satama.

Tupakointi

Sallittu vain merkityillä alueilla.

Turvallisuus

Jätäthän suosiolla sateenvarjon, kaikki pullot, tölkit ja eväspaketit sekä video- ja ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut järjestelmäkamerat kotiin.

Stagediving, crowd surfing, aggressiivinen ”moshpit” sekä toisen harteille nouseminen on kiellettyä turvallisuussyistä, sekä muille aiheutuvan näköesteen johdosta. Myös rullaluistelu, rullalautailu ja ajoneuvoliikenne on kiellettyä.

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen on sallittu kännykällä, tavallisella kameralla ja järjestelmäkameroilla. Yli 70mm suuremmilla kuvaputkilla ja ammattimaiseen käyttöön tarkoitetuilla kameroilla ja videokameroilla saavat kuvata ainoastaan siihen erikseen luvan saaneet median edustajat. Sääntöjen rikkominen voi johtaa alueelta poistamiseen.

Vessat

Alueella on käytössä vesivessoja messuhallissa ja bajamajoja tapahtuma-aukiolla, jotka on merkitty aluekarttaan.

Äänittäminen

Äänittäminen ja äänittämisen tarkoitettujen laitteiden tuonti alueelle on kielletty.

ALUEKARTTA

Sunset Park 25.8.2017
Kemut - Keskimaan musiikkijuhlat - 25.–27.8.2017
Osuuskauppa Keskimaa