KEMUJEN ESIINTYJÄT

Tarkemmat esiintymisajat ja esiintymisjärjestys sekä loput artistit julkaistaan myöhemmin. Katso Sunset Parkin esiintyjät osoitteesta sunsetpark.fi

4ruusua_by_ville_juurikkala_1024

NELJÄ RUUSUA

Vuonna 1985 Neljä Ruusua nimen saanut yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin. Energinen lavaesiintyminen ja valtava määrä hittejä ovat yhtyeen tavaramerkki, joiden ansiosta yhtyettä kutsutaan suomalaisen pop-musiikin ikoniksi. Neljä Ruusua vetäytyi vuonna 2006 pitkälle tauolle, mutta on viime vuosina jälleen aktivoitunut ja julkaissut uutta musiikkia. Yhtye tunnetaan mm. kappaleistaan Juppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Matka on syvä, Hunningolla, Luotsivene, Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran.

http://www.neljaruusua.fi/

ohjelma_yo

Vuonna 1981 perustettu YÖ on yhtye, joka ei jätä ketään kylmäksi. Yön musiikki on koskettanut vahvasti suomalaista sielunmaisemaa ja siitä osoituksena on viime vuosina nähty toinen toistaan isompia areenoita loppuunmyytynä. YÖ:n pitkään historiaan mahtuu myös useita jäsenvaihdoksia, jotka ovat aina nousseet valtakunnan puheenaiheiksi. Olli Lindholmin johtama YÖ nähdäänkin Kemuilla nyt vuoden alussa uudistuneella kokoonpanollaan.

www.likaisetlegendat.com

ohjelma_poets

POETS OF THE FALL

Vuonna 2003 perustettu Poets Of The Fall on omaleimainen musiikillinen sekoitus pop-, rock-, metal- ja industrialsoundeja. Yhtye on myynyt Suomessa yli 100 000 levyä ja sillä on hallussaan neljä kultalevyä ja kaksi platinalevyä. Poets Of The Fall on ottanut kansainväliset keikkalavat menestyksellä haltuunsa viime vuosien aikana. Bändi on kiertänyt mm. Ruotsissa, USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Eestissä, Liettuassa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä ja Intiassa. Vuoden 2016 syksyllä yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa Clearview.

www.poetsofthefall.com

Irina - Kemut 2017

IRINA

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Uransa aikana yli 700 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Irina nähdään myös kevään Vain elämää –kaudella, joka kuvattiin tammikuussa Espanjassa.

Irina julkaisi seitsemännen albuminsa ”SEITSEMÄN” huhtikuussa 2017.

Irina nousi laajemman yleisön suosioon vuonna 2002 hänen laulaessa Toni Wirtasen Juulian totuudet-sarjaan säveltämän samannimisen tunnuskappaleen. Yhteistyö jatkui 2004 julkaistulla Vahva-albumilla, joka myi platinaa, toi Irinalle Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas-Emma-patsaat.

https://www.sonymusic.fi/artist/irina/

ohjelma_diandra

DIANDRA

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandran toinen albumi Dynamiittii julkaistiin 24.10.2014. Albumin ensimmäiset sinkkulohkaisut ”Paha poika” ja ”Onni on” ovat heti julkaisusta lähtien soineet ahkerasti radioiden soittolistoilla.

Diandra on tullut yleisölle tutuksi myös Tähdet, tähdet -sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten sekä kahden oman albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös muun muassa Mikael Gabrielin kanssa ”Päästä mut pois” –sinkulla, Uniikin ”Niin hyvä on” -kappaleella ja Cheekin kanssa ”Fiiliksissä”-sinkulla. Tuorein yhteistyö toteutettiin Mikael Gabrielin kanssa, 6.3.2015 julkaistulla ”Viimeisen kerran”-sinkulla, joka nousi heti yhdeksi Spotifyn kuunnelluimmista kappaleista

www.diandra.fi

Sunset Park 25.8.2017
Kemut - Keskimaan musiikkijuhlat - 25.–27.8.2017
Osuuskauppa Keskimaa